wij maken jouw website
onweerstaanbaar

Ondernemers vertellen ons keer op keer:

 • “Mijn website verkoopt niets”
 • “Ik zie dat er bezoekers op mijn website zijn maar die nemen geen contact op”
 • “Er zijn zoveel anderen die hetzelfde doen als ik”

Je zult versteld staan van het aantal ondernemers dat zich hierin herkent. Een klein aantal bezoekers per maand en niemand die klant wordt. Krijg jij ook alleen maar klanten via je netwerk?

Door jarenlange ervaring in diverse branches en verschillende typen ondernemers en ondernemingen kwamen we erachter dat het overgrote deel van website-eigenaren niet goed weten hoe je online kunt verkopen en klanten verleidt.

Ze hebben geen idee dat daar allerlei onderzoek en ervaringswetenschappelijke kennis over is. Psychologie, breinwetenschap, gedragseconomie, NLP en nog veel meer disciplines hebben ontdekt hoe mensen beslissingen nemen.

Verkopen is niets anders dan mensen helpen een juiste beslissing te nemen. Dat doe je natuurlijk ethisch maar hoe kun je ze daarbij helpen? Hoe zorg je ervoor dat klanten positief beslissen? Wat hebben ze nodig om ja te zeggen?

Wetenschappers en verkoopexperts weten dit heel goed maar zijn vaak niet online actief. Daarom kun je niet zomaar die kennis zomaar overnemen naar een online omgeving. Hoewel we er veel van kunnen leren is het niet te kopiëren.

Waarom maken wij Conversie Websites en geen gewone, zoals iedereen?

Er is best veel online te vinden over hoe je website er uit zou moeten zien zodat je de hoogste conversie (aanmeldingen, verkoop, downloads, etc.) kunt realiseren.

Er zijn ook ontelbaar veel cursussen over te volgen, goeroe’s te geloven en dure online programma’s te kopen.

Maar het probleem is vaak dat die zo generalistisch zijn, ze zijn voor een grote groep gemaakt. Jouw bedrijf is niet generalistisch, het is specifiek. Hoe vertaal jij die algemene informatie dan naar jouw type klanten en branche?

Anderen zijn weer zo specialistisch dat het degene die doceert helpt om zijn eigen opleidingen, boeken of cursussen te verkopen maar hoe vertaal je dat dan naar jouw specifieke bedrijf?

We horen van zoveel ondernemers dat ze graag een verkopende website willen hebben maar vastlopen met hun (bevriende) webbouwer omdat het er misschien wel mooi uitziet maar niets oplevert.

Heb jij tijd over om zelf honderden uren en duizenden euro’s te investeren?

Heb jij behoefte om een enorme hoeveelheid uren te investeren in:

 • het lezen van boeken over online verkoop
 • het volgen van online workshops
 • evenementen en opleidingen op het gebied van marketing

Als jij, net als 95% van je collega-ondernemers bent dan besteed je waarschijnlijk liever je tijd aan je bedrijf en je klanten.

Daarom zijn wij Conversie Websites gestart…

Wij vertellen je niet wat je moet doen, geven je geen cursus of doen een klein beetje en laten je dan weer aan je lot over.

Wat wij wél doen is:

 • lezen van al die boeken
 • gaan naar die workshops
 • volgen van die generalistische trainingen
 • luisteren naar de adviezen van goeroe’s
 • betalen duizenden euro’s voor opleidingen

Zodat jij dat allemaal niet hoeft te doen.

Wat wij daarnaast doen is:

 • zelf heel veel onderzoek naar wat werkt en niet werkt
 • en het allerbelangrijkste… WIJ METEN

‘Meten is weten’ is een oud gezegde en dat heeft nog niets van zijn kracht verloren. Niemand weet hoe het online écht werkt. Dat kan ook niet want mensen veranderen continue.

Wat je nodig hebt is kennis van de dynamiek van de menselijke psyche en de beïnvloedingen tussen groepen mensen en daarna, heel veel meten.

Pas als je MEET wát het resultaat is van a of b, kun je een gegronde keuze maken. Daarom zijn alle buttons en links van onze conversie websites voorzien van een code zodat we precies zien hoeveel er op een bepaalde button geklikt wordt.

We maken ‘heatmaps’ van websites zodat we precies kunnen zien welke delen van een pagina wel en welke niet bekeken worden.

Als je niet MEET dan WEET je ook niets.

Jij bent goed in jouw vak, wij in ons vak

Wij doen dat dus allemaal omdat dit ONS WERK is. Het is ons bedrijf dat ervoor zorgt dat jouw bedrijf online succesvol is.

Keer op keer horen we van onze klanten dat hun:

 • online verkopen met meer dan 100% gestegen zijn
 • mailinglijst met honderden emailadressen gegroeid is
 • trainingen of workshops nu wél volgeboekt zijn
 • enzovoort, enzovoort

Heb jij behoefte aan een goede professionele website die wél verkoopt?

Meld je dan aan voor de Web-Scan zodat we kunnen beginnen met je advies te geven over wat je nú al kan doen om een betere website te krijgen. Aan de hand van dat advies kunnen we dan vrijblijvend kennismaken om jouw bedrijf ook online succesvol te maken.

Is een Conversie Website iets voor jou?

Wij hebben al meer dan 50 ondernemers geholpen en dat geeft ons een goed beeld voor welk type ondernemers onze websites het meest geschikt zijn.

Het is van groot belang dat je met je website als doel hebt dat bezoekers iets gaan doen:

 • een fysiek of digitaal product bestellen
 • aanmelden voor een training, cursus of evenement
 • aanmelden voor de mailinglijst

Als jij zo’n ondernemer bent met zo’n website dan kunnen wij jou helpen om véél meer resultaat te behalen.

Soms vragen ondernemers aan ons of wij kennis hebben van hun specifieke branche. Wij kunnen je eerlijk zeggen dat dit helemaal niet uitmaakt. Het gaat er niet om in welke branche je actief bent. Het gaat om het doel van je website. En als je een concreet doel hebt met jouw website dan kunnen wij je helpen dat concrete doel te realiseren.

We hebben al ondernemers geholpen die actief waren op het gebied van: kinderopvang, trainers, coaches, webwinkel, goede-doelen-stichting, tekstschrijvers, offline marketeers, e-learning.

Investering

Je investering voor een conversie website ligt lager dan de meeste (online) cursussen en ongeveer gelijk aan een reguliere website. Probeer voor zo’n bedrag maar eens zelf die kennis op te doen én bij te houden of een specialist in dienst te nemen.

Kwaliteitsproces tot het komen van de ultieme conversie website

GEGEVENS VERZAMELEN

Jij verzamelt gegevens zoals: tekst, foto’s, video’s, etc. naar aanleiding van de Web-Scan en resultaten van de conversie van je huidige website.

OVERLEGGEN

Samen bepalen we je USP (de 3 tot 5 punten die jouw bedrijf onderscheid van je concurrenten), het doel en de functie van je website.

BOUWEN

Wij bouwen de website zoals wij denken dat die het meeste zal opleveren. Je vertrouwt ons. Je krijgt een website die jouw klanten dient te bedienen. Jij staat te dicht op je eigen onderneming om objectief naar je website te kunnen kijken. Jij geeft ons de vrijheid om ons in te leven in de belevingswereld van jouw klant.

OVERDRACHT

Jij ontvangt de website op jouw naam met volledige vrijheid van onderhoud en verdere aanpassingen. Als je dat wenst helpen we je graag verder met ons onderhoud- en conversiepakket zodat je blijvend een hoge conversie houdt.

ONDERHOUD

Jij hebt je handen vrij om je te wijden aan je bedrijf en de content die je op je website wilt hebben. Wij zorgen voor: backups, firewalls en andere beveiliging van je website en updates. Verder staan we tijdens kantooruren voor je klaar voor al je gebruikersvragen met de premium helpdesk.

GARANTIE

Jij krijgt de garantie dat jouw nieuwe conversie website meer op zal leveren dan je oudere website bij afname van het conversiepakket.

Wij hebben diverse producten en diensten om je conversie te verhogen en online meer klanten te krijgen.

Kijk hier voor een overzicht van wat er klaar staat voor je

state-of-the-art

Wij maken gebruik van bewezen kwaliteitsproducten en toepassingen zoals: WordPress, Jupiter en Visual Composer.

0